domingo, 21 de diciembre de 2014

LA PDI

La PDI (pissarra digital interactiva) és un sistema tecnològic, generalment integrat per un ordinador (amb una connexió a Internet), un videoprojector i un dispositiu de control de punter (fixa o mòbil) que actua com a ratolí i llapis damunt la superfície, que permet projectar en una superfície interactiva continguts digitals en un format idoni per a la visualització en grup. Es pot interactuar directament sobre la superfície de projecció. (extret del site de blanquerna sobre les PDI)

Per la creació i customització de continguts didàctics amb el programari propi de la PDI es pot consultar la web Alexandria on es troben multidud de presentacions per a PDI ordenades per edat i tematica.

Notebook és un programa informàtic que cal obrir a l'ordinador connectat al projector multimèdia i que la nostra PDI en una pissarra en blanc i en la qual podrem escriure, dibuixar, mecanografiar i afegir contingut a les pàgines. (extret del site de blanquerna sobre les PDI)

Per a familiaritzar-nos amb la eina de creació del Notebook en parelles vam costumitzar les presentacions de la web alexandria. 

Amb la meva parella Laura Gràcia vam escollir una presentació de música per a Cicle Inicial de primària. Aquest és un exemple d'una de les activitats que vam customitzar ja que vam afegir la segona part de l'activitat que consistia en escriure el nom de les notes.














No hay comentarios:

Publicar un comentario