martes, 16 de diciembre de 2014

REFLEXIÓ FINAL


Per a realitzarles conclusions de GITIC vam fer servir l'eina Popplet per a realitzar un mapa mental dels coneixements adquirits en l'assignatura de GITIC. 
Popplet és una aplicació online que organitzar de forma gràfica, estructurada les teves idees. Es pot treballar de forma individual o colaborant amb altres persones. 
Hi ha multitud d'eines online que ens permeten confeccionar i compartir un mapa mental, per exemple: Mindomo, Mindmeister i Mapmyself. 
Aquí us deixo el nostre mapa mental: 




REFLEXIÓ FINAL


Aquesta assignatura penso que ha estat molt útil per als anys de carrera que ens queden per davant ja que hem conegut multitud d'eines i aplicacions online que podem fer servir per explicar, organitzar, crear i presentar informació. 
Per una part ens hem familiaritzat amb eines que usarem per la realització efectiva i eficaç de treballs (drive, el pearltrees, storify). Per una alta banda hem conegut moltes aplicacions didàctiques de creació que es poden fer servir com a continguts didàctics per realitzar classes (Notebook, Popplet, Voki, Codi QR, Núvol de tags...)

Penso que amb l'ús d'aquests online es poden fer classes molt dinàmiques i captar l'atenció dels alumnes. Per tant, d'aquesta forma estaran més atents i interioritzaran els continguts. Un altre avantatge d'aquestes eines és que els nens poden tenir un paper actiu en l'aprenentatge realitzant ells mateixos els esquemes i creant a partir continguts per a que aprenguin els continguts.

El que més m'ha sorprès i agradat ha sigut el programa Notebook per PDI, el Voki, el Popplet, el Pearltrees i el Núvol de Tags.

Es pot que m'ha canviat la visió de les noves tecnologies, he vist que poden ser molt útils en l'ensenyament i que em queda moolt per aprendre. 
Aquesta assignatura m'ha despertat interès sobre aquest món, crec que té moltes possibilitats. 

Gràcies a la professora de GITIC, Elena Ojando, per tot el que ens ha ensenyat, la seva motivació i suport que ens ha donat. 

El meu grup de la majoria de treballs de GITIC

No hay comentarios:

Publicar un comentario