martes, 7 de octubre de 2014

WEBQUEST


Edu3.cat






Aquest vídeo presenta la proposta de treball col·laboratiu que duu a terme el cicle superior de primària del CEIP Gras i Soler d'Esplugues de Llobregat, amb la webquest de les constel·lacions zodiacals.
Una WebQuest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d’un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats.
Definició consensuda a les segones jornades de Webquest (2006)
(extret de webquestcat)
Les webquest consten de diferents apartats: introducció, tasca, processos, avaluació, conclusió, crèdits i guia didàctica.
A l'espai edu3.cat es poden trobar videos tutorials i informatius sobre diferents experiències educatives.

LA NOSTRA WEBQUEST



Hem realitzat un webquest per a treballar la competència artística a l'educació Primària.
Aquesta webquest té com a finalitat principal proposar una activitat nadalenca als alumnes de primer i segon cicle d'Educació Primària.. En les diferents pestanyes trobareu els materials necessaris, el procés i alguns exemples del resultat final. També hem volgut crear un sistema original d'avaluació per tal de disminuïr l'esperit competitiu.  

A la nostra webquest podeu descobrir quin serà el resultat final de l'activitat nadalenca que proposem. 

Descobreix els passos per realitzar unes boniques decoracions de nadal  clicant aquí.



No hay comentarios:

Publicar un comentario